Cautare

568 de rezultate pentru "cristina bauer" (3.09 secunde)
Printre hobby-urile sale se numara cititul (Caragiale si Umberto Eco) si excursiile, iar atunci cand are putin timp liber fuge la munte impreuna cu sotia Cristina si cei doi fii Rares si Mircea.'
Nascut pe 16 iulie 1976, in Bucuresti, Huidu este casatorit cu Cristina si impreuna au doi copii, Rares si Mircea.
nevoia de deplasare", spune Cristina Bold, Director Comunicare, Millennium Bank. Millennium Bank a marcat o premiera pe piata din Romania prin lansarea e-Cont, contul curent pentru a carui deschidere nu este necesara nicio vizita la banca.
Ajutata de realizatorii Campaniei Oamenii Deltei, Diana a venit la Bucuresti pentru a petrece o perioada scurta de timp alaturi de Cristina Soare, de Liliana Gheorghiu si de echipa emisiunii ABC...
E clar ca nu vor sa schimbe, deoarece ar plati mai mult pe euro, ca e cursul sus si au afisat 4,23 lei/euro la cumparare", a spus Cristina Peria, din Craiova.
Cristina Macuc) Sub sloganul "STOP ridicarilor abuzive a autoturismelor parcate in Sectorul 6!", Fundatia "Stefan Florescu - Din suflet pentru suflet" incearca sa stranga 100.000 de semnaturi pentru initierea unui proiect legislativ pe care sa il depuna in Parlament impotriva "hingherilor" de masini.
Pentru orice nelamuriri, nu ezitati sa le contactati pe colegele noastre de la departamentul HR, Cristina Bulancea si Monica Padureanu, int.
Ar trebui sa-l bagati intr-o pensie de boala", a declarat Cristina Trepcea, unul dintre membrii CNA. Dan Grigore, un alt membru al CNA a completat:
Mihai Albu, Catalin Botezatu, Otilia Brailoiu, Stefan Burdea, Gina Butiuc, Stefania Caragea, Claudia Castrase, Ramona Cojocaru, Maria Constantinescu, Ludmila Corlateanu, Rhea Costa, Violeta Costin Gaburici, Kristina Dragomir, Cathias Edeline, Otilia Flonta, Galyna, Alexandra Ghiorghie, Florentina Giol, Mihaela Glavan, Adelina Ivan, Laura Lazar, Anca Irina Lefter, Valeria Marini, Anca Maxim, Dorin Negrau, Anca si Silvia Negulescu, Cristina Nichita, Georgiana Nicolaescu, Laura Olteanu, Elena Perseil, Cristiana Maria Purdescu, Anca Radulescu, Anca Roman, Catinca Roman, Clara Rotescu, Cristian Samfira, Silvia Serban, Razan Sharbek, Florentina Stoenescu, Norina Stoica, Andreea Tincu, Agnes Toma, Kinga Varga, Angela Vasiliu, Coca Zaboloteanu.
La sfarsitul saptamanii se vor difuza emisiuni inregistrate si orientate mai mult spre divertisment, cum ar fi "Ca-n filme", realizata de Cristina Bazavan, fostul redactor-sef al revistei "Tabu", "Digcult" - emisiune de cultura, sau "Bonton".
Mai sunt intarzieri la terenuri, unde cei implicati solicita expertize, pentru a demonstra ca nu au de plata TVA catre stat", a spus Cristina Guranoiu, sefa Compartimentului Juridic din cadrul DGFP Dolj.
Mai sunt intarzieri la terenuri, unde cei implicati solicita expertize, pentru a demonstra ca nu au de plata TVA catre stat", a spus Cristina Guranoiu, sefa Compartimentului Juridic din cadrul DGFP Dolj.
Intentionam sa gasim surse de finantare pentru acest proiect", a precizat Cristina Dumitrache, deputat U.S.L. O posibila varianta de finantare este atragerea de fonduri europene.
Cristina Szancsali - Cluj mobil: 0745-104.384 Vicepresedinte: ing. Gavril MOCEAN - Cluj mobil: 0745-636 416 Secretar: ing. Angela BOKOR - Zalau mobil:
Prin de Romania ne dorim sa transmitem romanilor toata grija, respectul si caldura pe care le-am pus in a le oferi produse si servicii pe sufletul lor, a declarat Cristina Florescu, Director Marketing, REWE Romania.
Pe langa nume celebre de profesori romani, precum Anca Mandrescu, Ana Caraianopol, Delia Hantiu, Academia are alaturi invitati nationali â€" Monica Petrica, Aglaia Gheorghe si internaÈ›ionali ca Nina Ananiashvili - Prim balerina Bolshoi Theater Moscova si ABT, Ekaterina Shavliashvili - Ballet master si asistent coregraf Tbilisi Opera House, Cristina Hamel - International Ballet teacher, Jacques Marsa - Opera de Paris, Alexander Mishutin - Coregraf, profesor balet si dans de caracter.
In plus, Cristina Neagu se pare ca nu va reusi sa reintre pe teren in curand. Merge la controale in SUA, iar ultimele vesti ar fi ca recuperarea dureaza un an, nu mai putin, cum se stia la inceput".
Acesta a mizat pe jucatoarele: Denisa Rogojinaru, Ioana Vasinca, Cristina Zanfir, Cana Maletic, Ana Maria Hambele, Ivana Stojadinovic, Janie Guimond.
Ilie (4), Irina Lazarin (3), Andreea Mitran (3), Andreea Ianasi (2), Ana Apipie (1), Nicoleta Craciun, Mihaela Patuleanu, Cristina Florica si Andreea Patuleanu.
Mihai Silvasan (capitanul echipei nationale masculine a Romaniei), Cristina Ciocan (capitanul echipei nationale feminine a Romaniei), Vlad Moldoveanu (cel mai bun jucator roman pe plan international), Gabriela Marginean (cea mai importanta jucatoare romana pe plan international).
google-analytics.com